MENY
welcome to

vemdaleninfo.se


on web since 1996

Boende i Vemdalsområdet

Här i Vemdalsområdet finns det 18 000 bäddar under högsäsong (vinter). Det är Hotell, Stugbyar, Vandrarhem, Gästgiveri, Camping och fristående stugor. Hotellen är gemytliga, några har lite lyxkaraktär andra speglas av personlighet. Många av stugorna ligger enskilt och nära fiskevatten. Under vintertid är det hotellen i Björnrike, Vemdalsskalet, Klövsjö och Storhogna som står för det största boendet. www.skistar.com/vemdalen
 


Bokavemdalen.se

Förmedlar privatägda fjällvillor, stugor och lägenheter för alla önskemål, ski-in ski-out, nära rösad led, skoterleder eller i Vemdalen-by. Uthyrning & Tillsyn

0684-30500

https://www.bokavemdalen.se


Ollesgården

Lägenhetshotell

Ligger mitt i Vemdalens by, gångavstånd till ICA och krogarna i byn.

070-7146097


Björnrikehusen

UTHYRNING
När du ska åka skidor i Björnrike hyr
du enkelt bekväma fritidshus hos oss!

Husen ligger naturskönt med milsvidd utsikt över fjällvärlden. Endast 600 meter från skidområdet i Björnrike.
Samtliga hus har villastandard med balkong i söderläge. Husen är försedda med öppen spis, bastu, TV och möjlighet till Internet via 10/10 mb fiberanslutning.

0684-30400


Vemdalens Gästis

Skid- och vandrarhem
0684-30640
Rum & Lägenheter.
Frukost för grupper.


Vägstugan

Stugan ligger ca 2 km från Vemdalsskalet, straxt efter Vargens skicenter. Stor tillgång på slalombackar i Vemdalsskalet Björnrike, Storhogna samt Klövsjö. Vemdalsskalet, Björnrike och Klövsjö/Storhogna har gemensamt liftkort och då blir det sammanlagt 30 lifter och 58 nedfarter, allt inom 20 minuter med bil. I Vemdalens vackra natur finns 18 mil natursköna rösade leder på fjället och 5,2 mil sammanhängande välpreparerade längdskidspår.


Ekkorregården B & B i Linsell

(35 km från Vemdalen)

Hotellet byggdes 1890. Det öppnades som hotell då det ligger på vägen till den tidens marknad i Trondheim, Norge. Sedan har det varit postkontor, skolmatsal och bank.

Hotellet har nu renoverats för ett trevligt välkomnande för tillresta gäster. Det mesta av huset är öppet för gäster. Det finns ett trevligt bibliotek/lekrum med ett piano, ett samlingsrum med öppen spis och en stor trädgård.

Ekorregården ligger  i mitten av Härjedalen : 33 km från Sveg, 36 km från Lofsdalen och 37 km från Vemdalen.

Telefon: +46 (0) 70 32 88 150