MENY
welcome to

vemdaleninfo.se


on web since 1996

FOTBOLL

FOTBOLL 16 grader och solsken, det kan vara bra för kantarellerna i Stuggudal. Fotbollssäsongen i Vemdalen börjar gå mot sitt slut. 21 september har damerna sin sista hemmamatch på Vemvalla. Vemdalens IF hade på 70-talet ett framgångsrikt lag som var ytterst nära att gå upp i div 3. Kruxet vara att på hemmaplan vinna över bottenlaget Alsen och så blev det inte. Nu finns bottenlaget i div 3, ja så kan det gå. Många kända spelare har fostrats i Vemdalens IF, den mest kände torde vara L-G Tjärnås. Kent Johnsson var en duktig målvakt som gick vidare till högre division, liksom Oscar Jonsson.
Nyheter Sport
2019-08-20
Ragnar Dillner

25-28 juli


MODELLFLYG

MODELLFLYG Modellflyg på Hedlanda 25-28 juli. Serveringen är öppen

STOCKHOLM MARATHON

STOCKHOLM MARATHON Stockholm Marathon är en gigantisk tillställning som stänger av hela huvudstaden. Fjorton tusen människor försöker ta sig runt den drygt fyra mil långa banan. De flesta som försöker borde nog träna lite mer före tävlingsdagen. I år slogs banrekordet av årets segrare, Nigussie Sahlessilassie med en minut. Sluttiden blev 2.10,10. Snabbaste svensk var sex minuter efter. Snart är det sommarlov för skolorna och vi får hoppas att det blir sommar då.
Nyheter Sport
2019-06-01
Tommy Jarnbrink

JVM-MEDALJ

JVM-MEDALJ Elsa Håkansson Fermbäck, från Vemhån, blev trea under onsdagens slalomtävling på JVM i italienska Val di Fassa.
– Det känns overkligt, säger hon i ett pressmeddelande.
Vi gratulerar

Sport
2019-02-21
Ragnar Dillner

Snowtrac och annat tramp

Snowtrac och annat tramp Nollgradigt och kraftiga, sydliga vindar. Natten har varit blåsig men ingen katastrof och 20 grader kallt på morgonen och uppklarnande. Lite mildare under dagen och bara minus fem. En fin  dag att tolka till Jaktstugan och köpa sig en våffla. Idag skör man med 2 vesslor, det väntas rusning. Till kvällen blir det en annan rusning i samma spår. Night snow run Vemdalen är en löpartävling för dig som gillar utmaningar, löpning och äventyr. Ett duolopp där du och en kompis springer i skenet från pannlampan och månen. Välj om ni vill springa 10 eller 6K på snösäkra Vemdalsskalet. Start och mål på Skalets Torg
Nyheter Sport
2019-01-19
Ragnar Dillner

4-6 januari


Tour de Fyrfasen

Tour de Fyrfasen 2019 års Tour de Fyrfasen kommer att gå helgen 4 till 6 januari 2019. Anmälan sker på idrottonline.
För info om de olika deltävlingarna, gå in på respektive arrangörsklubbs sida, Hede, Vemdalen, Åsarna eller Ytterhogdal.

Lövåsgården – Den gamla dansbanan

Lövåsgården – Den gamla dansbanan Numera en motionshall. Motionshallen är en 600 kvm stor byggnad för 300 personer. Där finns en åttkantig samlingslokal, serveringsutrymme, ett stort kök, toaletter och kapprum, skidsekretariat, kontor och förrådsutrymme. Lokalen uthyres för fester, möten etc.
Här spelas bingo, bordtennis och musik till gymnastiken. Mangårdsbyggnaden är ett 2-vånings timmerhus. Lokalen används till gym. Bastustuga. Bastubyggnad med dusch och bastu för både Dam och Herr. Även bastun går att hyra. 
Längdspår på  0,7km 0,9 km 1,2 km 2,7km och 5,2 km finns på anläggningen. Elljusspår på 5,2 km lyser till kl. 21.00. För bokning av lokaler ring 070-255 76 10. Dagtid mellan 07.00 - 16.00.
Nyheter Kultur Sport
2018-12-30
Ragnar Dillner