MENY
welcome to

vemdaleninfo.se


on web since 1996

SLUTSPURT

Frostfri natt och en solig, vacker förmiddag. Det är varning för starka vindar med risk för att träd faller över vägar, redan på förmiddagen känns det som det kan övergå i storm. Inte läge för takarbeten idag i alla fall. Nya lägenheter på gång. Björnvallens Ski-Lodge, Björnrike Grizzlyvägen. Inflyttning i mars 2021.
16 av 20 lägenheter har även en egen uthyrningsdel. Direkt vid barnområdet med liftar, restaurang, funpark för de minsta. Grizzly Express tar dig de 2km till toppen på 6 minuter. Kontakta Mäklarfirman ERA för mer information. Hos Fjällhälsan i Vemdalen kan man nu ta Antikroppstester för Covid 19, tidsbokning gäller. Det är inte stickmetoden utan traditionell armvecksmetod.

SLUTSPURT
Postmaster at work

Nya Postavdelningen på ICA helt. För att minska trängseln i entré och kassa flyttas avdelningen för posthantering till ett eget rum. Följer alltså de råd som Folkhälsomyndigheten rekommenderar.
Nu uppstår spekulationer om vad som kommer till i den del som blir ledig nu när ICA möblerat om. När Pandemin är över så kanske vi kan önska oss en kaffehörna för Take Away.


Nyheter
2020-11-05
Ragnar Dillner

Ragnar DillnerReporter