MENY
welcome to

vemdaleninfo.se


on web since 1996

QOVID 19

Småljummen dag, 11 grader och tendens uppklarande. Idag finns Osknallarna i byn med de goda Holländska ostarna. Igår var det Destinationsträff för all delägare i Destinationsbolaget som vill delta. Ämnet var Qovid 19 och hur vi kan förbereda oss inför säsongen. Medverkade gjorde Länets Smittskyddsläkare, Skistars Skidläkare, Skistars nya VD och destinationschef Anders Lundqvist för Skistar Vemdalen. Även  Alkoholhandläggare och Miljö & Bygg för kommunerna Berg och Häjedalen. Länsstyrelsen fanns med i form av Wille Welin. Skistar berättade hur de handlade i våras när pandemin slog till och kom allt närmare in i fjällvärlden. Hur de i samråd med länens  smittskyddsläkare stängde samtliga anläggningar för att inte överbelasta sjukvården i tex Dalarna och Jämtlands län.

QOVID 19

Nu går vi mot ny säsong och samtliga involverade näringsidkare kommer att beröras. Hur gör vi för att skydda våra anställda och gäster på bästa sätt när säsongen är igång. I en efterföljande workshop delades deltagarna in i grupper för att tala om hur vi tänker agera inom våra företag och ta del av hur andra tänker så vi kan dra nytta av alla möjliga idéer.

Det var en nyttig dag och en summering kommer deltagarna att få tillsänt av Destinationsbolaget ganska snart. Ett uppföljande möte är planerat. Deltagarantalet var gott.


Nyheter
2020-09-23
Ragnar Dillner

Ragnar DillnerReporter