MENY
welcome to

vemdaleninfo.se


on web since 1996

SMAKA PÅ

Halvklart till klart, tämligen vindstilla och runt nollan. Onsdag då är det bio på Gt-gården. Idag är det sista dagen på temat ”Smaka på” Vemdalen. Igår var det Hildings Krog som jag besökte. Röding i tunnbrödskorg samt Renentrecote med potatiskaka. En bra kombination som verkligen speglar de råvaror som finns i vårt område. Det var ingen klassisk tunnbrödskorg men den var enkel och smakfull som förrätt. Varmrätten bjöd på spännande smaker och entrecote på ren hade jag aldrig provat tidigare. Rödvin och blåbär som sås är en spännande kombination men gav inte renen den rätta viltsmaken i mitt tycke. Potatiskakan med smak av västerbottenost var himla god och hade en fin konsistens. Jag valde alkoholfri öl från Härjebrygg i Tännäs, den hade smak av skog och vilt. Mycket trevligt besök, hoppas ”Smaka på” återkommer varje år.

SMAKA PÅ

Nyheter
2019-03-20
Dela denna artikel
Ragnar Dillner

Ragnar DillnerReporter